תפו”א אדמה פריכים בתנור עם שיני שום

תפו”א אדמה פריכים בתנור עם שיני שום

רכיבים:

1 ק”ג תפו”א קטנים חצויים לחצי

2 כפות תימין קצוץ

1 כף רוזמרין קצוץ

רבע כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

שיני שום לא קלופות מ2 ראשים

 ההכנה:

מעבירים את תפו”א לקערה מוסיפים את שאר הרכיבים פרט לשמן הזית מערבבים היטב מוסיפים את שמן הזית ומערבבים שוב היטב עד שכל תפו”א והשום עטופים היטב בשמן ועשבי התיבול.

מניחים על תבנית אפייה נייר אפייה ומסדרים את תפו”א האדמה כאשר החלק החתוך כלפיי מטה חשוב מאוד שהם יהיו מסודרים בשכבה אחת.

מסדרים את שיני השום בין תפו”א.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ40 דקות עד שכל החלק העליות של תפו”א פריך ויפה

מוציאים והופכים את תפו”א כך שהצד החתוך יהיה כרגע כלפי מעלה. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות עד שגם הצד הזה שחום פריך ויפה.

מעבירים לקערת הגשה יפה

** ניתן להכין ואת 10 הדקות האחרונות מסיימים לפני ההגשה.

מתכונים נוספים

הצ'יפס המושלם

פלטת אנטיפסטי

קציצות בקר בתוספת אורז ואטריות מטוגנות

טיגוניות תירס מקסיקניות מוגש עם מיונז כוסברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *