סטייק פרגית צ’ימיצ’ורי:
רכיבים
1 ק”ג סטייק פרגית (כל סטייק חתוך ל4 נתחים)
למרינדה:
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
חצי פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
חצי בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
3 שיני שום כתושות
מיץ וגרידה מחצי לימון
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
תבלין קייג’ון
הכנה:
את כל מרכיבי מרינדת הצ’ימיצ’ורי שמים בקערה, מערבבים היטב וטועמים לפני הכנסת הפרגיות.
מכניסים את הפרגיות למרינדה ומשרים למינימום 1 שעה ורצוי ללילה שלם.
שעתיים לפני הצלייה להוציא את הפרגיות מהמקרר.
לצלות על מחבת פסים עד לקבלת צבע יפה, אין צורך בשמן מכיוון שהמרינדה מכילה שמן.
*** רצוי להגיש עם טורטיות גוואקאמולי וסלס