רכיבים:
לקרפצ’יו סלק
1 סלק טרי פרוס לפרוסות דקות ביותר (בעזרת קולפן או מנדולינה)
מרכיבים
2 תפוחים גרנד סמית חתוכים לרצועות דקות
1 סלק טרי קצוץ גם הוא לרצועות דקות
1 גזר קטן חתוך לרצועות קטנות
1 תפוז מפולט (להוציא בעזרת סכין רק את הבשר של התפוז מבין הפלחים)
לרוטב
4 כפות שמן זית
1 כף דבש
מיץ מהתפוז שפילטנו (לאחר הפילוט סוחטים את התפוז ושומרים את המיץ)
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
את כל המרכיבים של הסלט מעבירים לקערה , את רכיבי הרוטב מערבבים ביחד וטועמים מוסיפים לקערה עם רכיבי הסלט מערבבים וטועמים שוב ייתכן שיהיה חסר מלח.
מסדרים על צלחת יפה את פרוסות הסלק מתבלים במלח ופלפל ומעל מסדרים את הסלט.