רכיבים:
5 תפוחי אדמה בינוניים שבושלו עד ריכוך במים וחתוכים לקוביות
5 ביצים קשות חתוכות לקוביות כגודל תפ”א
2 גזרים שבושלו עד ריכוך חתוכים לקוביות
2 מלפפונים חמוצים במלח (אפשר כמובן בחומץ עניין של טעם)
לרוטב המיונז
5 כפות מיונז איכותי (אני השתמשתי בהלמנס)
1 כפית חרדל דיז’ון
מיץ מרבע לימון
מלח
ההכנה
מערבבים את כל הרכיבים בעודם חמים
מוסיפים את כל רכיבי הרוטב ומערבבים היטב לקבל סלט אחיד
טועמים ומתקנים טעם לפי הצורך.
מעבירים לכלי עם מכסה ומצננים במקרר עד ההגשה