רכיבים:
1 פחית שימורים של זיתים מגולענים ירוקים (מרתיחים אותם במים ומסננים פעמיים)
2 כפות רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כפית סוכר
מלח ופלפל שחור
חצי כוס מים
4 כפות שמן זית
ההכנה:
למחבת מוסיפים שמן ומחממים מוסיפים את הזיתים רסק העגבניות והתבלינים ומטגנים כדקה לפתיחת טעמים מוסיפים את השום הכתוש ומוסיפים את חצי כוס המים מביאים לרתיחה ומנמיכים.
מבשלים עוד 15 דקות או עד שהרוטב מסמיך היטב טועמים מתבלים במלח ופלפל ושומרים במקרר עד ההגשה.