סלט ארטישוק קלוי מוצרלה בופאלו ועגבניות
רכיבים:
1 צנצנת של ארטישוק קלוי בשמן
1 עגבנייה פרוסה לחצי ולפלחים
חופן זיתי קלמטה ללא חרצנים
חופן עלי בייתי
2 כדורי מוצרלה בופאלו
מלח ים גס ופלפל שחור גרוס
שמן זית וחומץ בלסמי לזילוף מעל
ההכנה:
בצורה חופשית מסדרים את העגבניות הארטישוק והזיתים.
את כדורי המוצרלה קורעים ביד לחתיכות בגודל “ביס” ומסדרים גם בחופשיות.
במרכז מסדרים את חופן עלי הבייבי
מתבלים מעל במלח ופלפל שחור גרוס ומזלפים שמן זית וחומץ בלסמי.