סלט אפונה ובצלי פנינה

רכיבים:

2 כוסות אפונה קפואה שבושלה במים רותחים עד ריכוך

1 צנצנת בצלי פנינה (אני קניתי בצלי פנינה בחומץ בלסמי במידה ואין ניתן רגילים) מסוננים

1 כפית צ’ילי גרוס יבש

1 כפית נענע יבשה

רבע פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנה (בעיקר בשביל הצבע)

2 כפות שמן זית

1 כפית דבש

מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:

מערבבים את כל הרכיבים מתבלים וטועמים

שומרים בקירור עד ההגשה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *