מלית לבאו פרגית פטריות וטריאקי
רכיבים:
1 חבילת פטריות שיטאקי טריות ללא הרגל קצוצות דק
1 חבילת פטריות שימג’י (פטריות קטנטנות שרק מורידים את החלק התחתון והן נפרדות)
4 נתחי סטייק פרגית דק ככל האפשר.
3 כפות רוטב טריאקי
1 כפית שמן שומשום
3 כפות שמן + כף שמן לצליית הפרגיות
ההכנה:
מחממים היטב מחבת פסים עם כף שמן.
את סטייק הפרגית מתבלים במלח ופלפל וצורבים היטב משני הצדדים.
קוצצים את הפרגיות דק.
מחממים את יתרת השמן במחבת ומוסיפים את הפטריות מלח ופלפל צורבים היטב את הפטריות להשחמה ומוסיפים את נתחי הפרגית.
מוסיפים את שמן השומשום ורוטב הטריאקי מקפיצים עוד דקה טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
ניתן להכין מראש ולפני ההכנסה ללחמניית הבאו לחמם מעט.