טיגוניות תירס מקסיקניות

טיגוניות תירס

טיגוניות תירס מקסיקניות מוגש עם מיונז כוסברה

רכיבים:

500 גרם גרעיני תירס קפואים

1 כף סוכר

3 כפות שמן זית

2 ביצים

3 כפות קמח

חצי כפית אבקת אפייה

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

כפית שבבי צ’ילי

מלח ופלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

 

למיונז כוסברה

3 כפות מיונז

2 כפות כוסברה

מיץ מרבע לימון

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

ההכנה:

מחממים מחבת עם 3 כפות שמן זית ומוסיפים את התירס הקפוא.

מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים והתירס מתחיל להשחים מעט.

מורידים מן הלהבה ומצננים.

חצי מכמות התירס טוחנים בעזרת בלנדר מוט ואת החצי השני שומרים שלם.

מעבירים את כל הרכיבים לקערת מערבבים לקבלת תערובת אחידה.

מחממים מחבת עם שמן חצי עמוק.

מטגנים את הטיגוניות להשחמה משני הצדדים ומעבירים לנייר ספוג לספיגת השמן העודף.

להכנת המיונז טוחנים יחד בעזרת בלנדר מוט את כל הרכיבים טועמים ומתבלים.

מסדרים את הטיגוניות בצלחת הגשה ובמרכז בצלוחית קטנה מניחים את המיונז.

 

מתכונים נוספים

סלט אבוקדו מקסיקני

צ'ילי קון קרנה מוגש עם נאצ'וס ביתיים

צ'ורוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *