רכיבים:
3 זוקיני צהובים קטנים חצויים לאורכם וכל חצי חתוך ל3 פלחים (כולל העוקץ)
3 זוקיני ירוקים קטנים חצויים לאורכם וכל חצי חתוך ל3 פלחים (כולל העוקץ)
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כפית צ’ילי יבש גרוס
1 שן שום כתושה
1 כף שמן זית לאחר צלייה
ההכנה:
את הזוקיני מעבירים לקערה מוסיפים 3 כפות שמן זית מלח ופלל שחור גרוס
מעבירים לתבנית מרופדת עם נייר אפייה ומכניסים לתנור במצב גריל שחומם לחום מקסימלי ל5-7 דקות.
הזוקיני צריכים להישאר פריכים ולקבל השחמה.
מוציאים מהתנור מוסיפים כף שמן זית ושן שום מערבבים ומגישים