קינוח דגני אוריאו
רכיבים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 מיכלי שמנת חמוצה “של פעם”
1 אינסטנט פודינג ווניל
50 גרם אבקת סוכר
דגני אוריאו
ריבת פירות יער (אפשר קנויה או להיכנס כאן בקישור למתכון לריבת פירות יער זריזה)
למתכון ריבת פירות יער לחץ כאן
ההכנה:
במיקסר מקציפים את השמנת השמנת החמוצה אינסטנט פודינג ואבקת הסוכר לקרם יציב:
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למספר דקות להתייצבות.
ההרכבה:
בכל כוס בעזרת שק זילוף מזלפים עד שליש גובה.
מפזרים את דגני האוראו ומעל ממלאים בקרם שנותר.
מסדרים ככפית מריבת פירות היער.