פסטה קונצ’יליה ברוטב 4 גבינות
רכיבים:
1 חבילת פסטה קונצ’יליה (קונכיות)
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
100 גרם גבינת גאודה מגוררת
100 גרם פרמז’ן מגוררת + קצת להגשה
100 גרם פקורינו מגוררת
רבע כוס ממי בישול הפסטה
**** אפשר להחליף לאיזה גבינה שאוהבים
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
מרתיחים סיר גדול עם הרבה מים חמים (לפחות 5 ליטר) ומביאים לרתיחה.
בזמן הזה מכינים את הרוטב המחבת או ווק שופכים את השמנת המתוקה מביאים לרתיחה ומצמצמים לחצי ומכבים.
ברגע שהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים 3 כפות מלח ומוסיפים את הפסטה מבשלים לפי הוראות יצרן (אני ממליץ דקה אחת פחות ולהשלים בישול בתוך הרוטב).
מוסיפים רבע כוס ממי בישול הפסטה לרוטב ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל שחור גרוס זהירות עם המלח חלק מהגבינות מלוחות.
מסננים את הפסטה ומיד מעבירים לרוטב ומעל מוסיפים את הגבינות.
מקפיצים את הפסטה עם השמנת והגבינות עד שכל הגבינות נמסות ומסמיכות את הרוטב
להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעט פרמז’ן מעל