פלטת פלפלים קלויים עם גבינה בולגרית
רכיבים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים ירוקים
3 כפות שמן זית.+ 3 כפות שמן זית לזילוף בסוף
100 גרם גיבנה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
מחממים תנור במצב גריל עליון ל200 מעלות.
את הפלפלים חוצים מוציאים את הליבה והגרעינים
מתבלים ומשמנים את הפלפלים במלח ופלפל.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה כאשר גב הפלפל כלפי מעלה.
מכניסים לתנור ל20-25 דקות קלייה עד שהפלפלים קלויים היטב.
בשלב זה מכבים את התנור ומשאירים את הפלפלים כחצי שעה עד שעה בתנור (מקל מאוד על הקילוף ניתן גם להעביר לשקית ניילון סגורה לחצי שעה עד שעה).
מקלפים בעדינות את הפלפלים.
מצננים.
מסדרים את הפלפלים בקערת הגשה לפי סדר צבעים שרוצים. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס.
מפזרים את קוביות הבולגרית מזלפים את שמן הזית ומגישים