פטריות מוקפצות עם סילאן ורכז רימונים

רכיבים:

 2 סלסלות פטריות שמפיניון לשמות

3 כפות שמן (לא זית)

 

3 כפות סילאן

3 כפות רכז רימונים

מלח ופלפל שחור גרוס

 

ההכנה:

 

המחבת גדולה מוסיפים שמן ואת הפטריות ומטגנים כ5-7 דקות עד שהפטריות מתחילות להפריש נוזלים מוסיפים את הסילאן ורכז הרימונים וממשיכים לבשל את שהרוטב מסמיך וממש עוטף את הפטריות מכבים את האש מוסיפים מלח ופלפל שחור טועמים ומגישים את הפטריות כאשר הן מעט חמימות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *