רכיבים
1 חבילת אטריות אורז מושרות במים פושרים לפחות שעתיים
1 צרור בצל ירוק חתוך לרצועות החלק הלבן והירוק
חצי חבילת נבטים סיניים
גזר חתוך לרצועות (ממש לא חובה הוספתי בשביל הצבע)
150 גרם חזנ עוף חתוך לקוביות
2 ביצים
2 כפות שמן בוטנים
2 כפות שמן סויה
בוטנים כוסברה ופלח לימון לקישוט
לרוטב
יש 2 אופציות
1 רוטב פאד תאי מוכן וקנוי שהוא מצוין ומשתמשים בו
2 הכנת בבית עם הרכיבים הבאים
רוטב דגים
ממרח תמרינדי
סוכר דקלים / סילאן
הכנת הרוטב מתבצעת באופן הבא :
היחס בין הרכיהים הוא אחד לאחד זאת אומרת לדוגמא חצי כוס מכל אחד מהרכיבים מניחים בסיר מביאים לרתיחה מנמיכים ומבשלים עוד 10 דקות על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב על מנת שלא יישרף
הכנה :
בווק שמים את שמן הבוטנים ושמן הסויה ומחממים היטב עד שיש עשן מוסיפים את העוף הבצל הירוק והגזר ומקפיצים עד שהעוף נהיה לבן ומוכן מוסיפים את אטריות האורז בשלב זה אם חסר שמן בווק ניתן להוסיף מקפיתים היטב את הכל כ 3 דקות מפני מעט מקום בווק ושוברים את הביצים ישירות לווק מקשקשים מעט ומניחים לביצים להיטגן ברגע שהביצים מוכנות מערבבים היטב עם האטריות ומוסיפים את הרוטב בשלב זה יש לערבב היטב ולתת לאטריות להתרכך לחלוטין (הן מתבשלות בעזרת הרוטב) במידה וחסר נוזלים מוסיפים קצת מים ברגע שהאטריות מוכנות מוסיפים את הנבטים מקפיצים עוד דקה ומגישים
מקשטים עם בוטנים כוסברה ופלח לימון