רכיבים:
** הכמות מתאימה ל 12 תבניות שקעים מסיליקון ועוד נשאר מהקרם
2 שמנת מתוקה
2 שמנת חמוצה של פעם
1 חלב מרוכז ממותק
1 אינסטנט פודינג ווניל
לא חובה צבע מאכל טבעי בצבע אדום
לקראמבל אוראו:
16 עוגיות אוראו (זה חבילה של 4 כפול 4)
50 גרם חמאה מומסת
לפירות היער:
סלסלת תותים
סלסלת אוכמניות קטנה
2 כפות אבקת סוכר
ההכנה:
מתחילים עם הקרם מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת קרם אחיד ויציב.
מחלקים ל2 קערות לקערה אחת מוסיפים כפית צבע מאכל טבעי ומערבבים לקבלת צבע אדום
עוטפים את שתי הקערות ומעבירים למקרר.
להכנת הקראמבל.
טוחנים את עוגיות האוראו עם החמאה המומסת עד לקבלת תערובת פירורית אחידה.
ההרכבה:
בעזרת שני שקי זילוף מזלפים תחילה את הקרם הלבן ואז את הקרם האדום.
מפזרים בצורה אחידה את קראמבל האראו שהוא בעצם יהיה התחתית של הקינוח.
עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים למשך 3 שעות לפחות ורצוי למשך לילה.
מחלצים את הקינוח משקעי הסיליקון ומעבירים לצלחת הגשה בעודם קפואים.
בשלב זה מעבירים למקרר ושומרים עד ההגשה.
לפירות היער מערבבים את התותים והאוכמניות עם אבקת הסוכר ושומרים במקרר עד להגשה.
בהגשה שמים בכל שקע מפירות היער ומגישים.