גבר מקומו במטבח

קנלוני מוקרם ממולא ריקוטה ופרמזן ברוטב רוזה


רכיבים
כ 5 צינורות קנלוני אשר בושלו במים רותחים עם מלח כ 6 דקות והועברו לקירור במים קרים
למילוי
1 חבילת ריקוטה
50 גרם פרמזן מגורר 
כף שמן זית
מלח ופלפל
לרוטב
1 שמנת מתוקה 
כחצי כוס מחית עגבניות
2 כפות חמאה
כף שמן זית
כפית סוכר
מלח פלפל אגוז מוסקט 

להקרמה:
100 גרם מוצרלה מגוררת

הכנה :
מכינים את המילוי על ידי ערבוב של כל הרכיבים 
ממלאים את הקנלוני המבושל בעזרת שק זילוף או כפית ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

הרוטב במחבת מניחים חמאה ושמן זית ממיסים ומוסיפים את השמנת מביאים לרתיחה ומצמצמים את השמנת בחצי מוסיפים את מחית העגבניות ואת התבלינים (בזהירות עם המוסקט ממש בעדינות)
ומבשלים עוד 5 דקות על להבה נמוכה

מעל הקנלוני שופכים את הרוטב עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ 20 דקות בתנור שחומם ל200 מעלות אחרי 20 דקות מורידים את האלומיניום ומפזרים גבינת מוצרלה מעבירים למצב גריל ל5 דקות עד שהגבינה נמסה.
להעבער בעדינות לצלחת הגשה ולהגיש עם פרמזן בזיליקום וזילוף שמן זית

מתכונים נוספים

סלט יווני

מלבי

גלקטבוריקו

בורקס תורכי

Exit mobile version