קיש סלמון מעושן ואספרגוס
רכיבים:
קלתית מוכנה לקיש (לחץ כאן למתכון לקלתית)
1 צרור אספרגוס שנחלט במים עם מלח. את חתוכים ברבע העליון ואת שאר הגבעול חותכים לטבעות
100 גרם סלמון מעושן
1 חבילת גבינת שמנת שום שמיר
1 חבילת קרם פרש
3 ביצים
מלח (בזהירות הסלמון מלוח) ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
בתחתית מסדרים את טבעות האספרגוס ונתחי הסלמון המעושן.
בקערה טורפים את הביצים גבינת השמנת וקרם פרש לתערובת אחידה מתבלים במלח ופלפל.
שופכים מעל הסלמון והאספרגוס.
את ראשי האספרגוס מסדרים ליצירת דוגמא יפה.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהחלק העליות משחים קלות ומלית הקיש התייצבה