קיש ברוקולי וכרובית עם צ’דר.
רכיבים:
קלתית מוכנה לקיש (לחץ כאן למתכון לקלתית)
200 גרם ברוקולי קפוא שנחלט קלות במי מלח וחתוך לפרחים קטנים
200 גרם כרובית קפואה שנחלטה קלות במי מלח וחתוכה לפרחים קטנים
200 גרם גבינת צ’דר מגוררת
3 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל.
ההכנה:
את הכרובית והברוקולי מסדרים על קלתיתי הקיש
בקערה טורפים את הביצים השמנת וחצי מגבינת הצ’דר.
שופכים את התערובת על הרוקולי והכרובית.
מעל מפזרים את יתרת גבינת הצ’דר.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה קלה והמלית יציבה.