צלי טלה עם בצלים וגזר

צלי טלה עם בצלים וגזר

רכיבים:

1 ק”ג בשר אלה חתוך לקוביות.

4 גזרים פרוסים לטבעות

4 בצלים חצויים וקצוצים לרצועות.

2 ראשי שום שלמים.

ציר טלה/מים

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

ההכנה:

מחממים היטב את שמן הזית.

את קוביות הטלה ממליחים ומפלפלים וצורבים היטב עד להשחמה.

מוסיפים את הגזרים והבצלים ומשחימים גם אותם.

מוסיפים את ציר הטלה / המים  עד כדי 3/4 מגובה הבשר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה.

לאחר שעה מוסיפים את שני ראשי השום השלמים וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד כשעה.

התבשיל מוכן כאשר בשר הטלה רך והרוטב הסמיך.

מתכונים נוספים

הצ'יפס המושלם

פלטת אנטיפסטי

קציצות בקר בתוספת אורז ואטריות מטוגנות

טיגוניות תירס מקסיקניות מוגש עם מיונז כוסברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *