צ’יבורק

צ’יבורק

בצק

רכיבים

300 גרם קמח

6 גרם מלח

150 מ”ל מים

כף שמן

 

מילוי

 

250 גרם שוק טלה/פלדה

1 בצל גדול (שווה יחס לכמות הבשר)

פטרוזיליה וכוסברה

רבע כוס מים קרים

 

לשים את כל רכיבי הבצק לבצק קשה ומכסים לחצי שעה.

לאחר חצי שעה לשים שוב ומניחים למנוחה חוזרת של חצי שעה כאשר הבצק מכוסה.

בזמן זה מכינים את המילוי

המילוי

את הבשר קוצצים בסכין לחתיכות קטנות והבצל

מוסיפים מלח פלפל שחור 7 גרם מלח .

לאחר המנוחה השנייה של הבצק מחלקים לחתיכות של 25/30 גרם.

מרדדים לעלה עגול דק ביותר.

מניחים כף מהמילוי בצד אחד של הצ’יבורק סוגרים היטב בעזרת מזלג.

מטגנים ב140 מעלות בשמן חצי עמוק  כ3 דקות לצד בערך עד להשחמה קלה והופכים לצד השני.

מעבירים למגבת נייר לספיגת השמן העודף ומגישים.

מתכונים נוספים

סלט עגבניות שרי בכוסברה פלפל חריף ירוק ושמן זית

סלט עגבניות וסלרי

סלט ספייסי מנגו

סלט סלק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *