רכיבים
1 חבילת רוקט
חצי חבילת עלי חסה
1 בטטה מקולפות ופרוסה דק דק בעזרת קולפן
חופן אגוזי מלך קלויים
1 אגס אדום פרוס לפרוסות דקות
100 גרם גבינת גורגונזולה דולצ’ה
לרוטב
1 כף חרדל דיג’ון
1 כף חרד גרגירים
2 כפות דבש
4 כפות חומץ בלסמי
רבע כוס שמן זית
3 כפות מים (תלוי בסמיכות הרוטב)
מלח ופלפל
ההכנה:
מתחילים עם צ’יפס הבטטה. מטגנים את הבטטות בשמן עמוק בטמפ של 180 כ 5 דקות לאחר מכן מעבירים לנייר סופג ומפזרים מלח.
את שאר רכיבי הסלט פרט לגבינה מכניסים לקערת ערבוב.
בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל רכיבי הרוטב פרט למים לרוטב אחיד במידה והוא סמיך מדי מוסיפים את המים טועמים ומתבלים לפי הצורך.
מוסיפים את הרוטב לקערת הערבוב מערבבים בעדינות את הרכיבים מעבירים לקערת הגשה.
מפזרים את גבינת הגורגונזולה וצ’יפס הבטטה מעל ומגישים