רכיבים:
4 קישואים פרוסים לטבעות
4 שיני שום פרוסות לטבעות
1 כפית צ’ילי גרוס יבש
1 כפית נענע יבשה
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
3 כפות שמן זית
רבע כוס מים
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה
מוסיפים למחבת את שמן הזית מוסיפים את הקישואים ומטגנים כ 5 דקות על להבה בינונית מוסיפים את השום והתבלינים ומטגנים עוד 2 דקות מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה מבשלים עוד 7-10 דקות עד לריכוך חלקי של הקישואים (הן לא צריכים להיות רכים לחלוטין).
מוסיפים את הנענע היבשה טועמים ומתבלים במלח ופלפל שחור.
שומרים בקירור עד ההגשה.