רכיבים
2 קולורבי פרוסים וחתוכים לרצועות דקות
1 בצל סגול חצוי ופרוס לפרוסות
1 גזר חתוך לרצועות
פלפל חריף אדום פרוס לפרוסות (כל אחד וכמות החריפות שהוא אוהב)
כחופן כוסברה קצוצה להגשה
לתחמיץ
3 כפות חומץ אורז (או תפוחים)
1 כפית מלח
1 כף סוכר
חצי כוס מים רותחים
את כל הירקות מעבירים לקערה.
בקערה נפרדת מערבבים את כל רכיבי התחמיץ עד שהמלח והסוכר נמסים לחלוטין טועמים את התחמיץ (בזהירות הוא מעט חם) ומוסיפים מלח / סוכר לאיזון.
שופכים מעל כל הירקות את התחמיץ ומעבירים לכלי סגור למקרר לשעתיים לפחות לספיגת טעמים.
לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה.