רכיבים
2 סלסלות פטריות שמפניות חתוכות לפרוסות כמה שיותר דקות
3 כפות שמן זית
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
במחבת שמים שמן זית ומוסיפים את הפטריות מתבלים במלח ופלפל מטגנים את הפטריות עד שהן שחומות היטב (שימו לב שבהתחלה הן יפרישו נוזלים ואז הנוזלים יצטמצמו ולאחר מכן יתחיל תהליך ההשחמה של הפטריות).
הרגע שהן שחומות מכבים את הלהבה מוסיפים את מיץ הלימון השום הכתוש והפטרוזיליה הקצוצה.
טועמים ומתבלים מלח ופלפל לפי הצורך.
מומלץ להגיש את הסלט חם אך ניתן גם להגיש קר.