גבר מקומו במטבח

סלט טאבולה עם טחינת סלק

טאבולה

סלט טאבולה עם טחינת סלק

רכיבים:

לטאבולה

200 גרם בורגול גס מושרה במי ברז כחצי שעה

רבע צרור פטרוזיליה קצוצה

רבע צרור כוסברה קצוצה

רבע צרור  נענע קצוצה

עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות

5 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד

מלח

 

לטחינת סלק

כוס טחינה מוכנה (ניתן קנויה עדיף ביתית)

1 סלק קטן מבושל ומקולף טחון למשחה בעזרת בלנדר מוט

 

הכנה:

מערבבים את כל רכיבי הטאבולה הקערה טועמים ומתבלים במלח

מחלקים את הטחינה ל3/4 כוס ו1/4 כוס

 

מעבירים את 3/4 כוס הטחינה לקערה ומוסיפים את הסלק הטחון.

טועמים במידה וצריך מוסיפים מלח

 

להגשה

את הטאבולה מניחים בעזרת רינג במרכז צלחת הגשה יפה

מסביב יוצרים עיגולים של טחינת הסלק , בכל עיגול של טחינת סלק מניחים כחצי כפית מהטחינה הרגילה.

לוקחים שיפוד או קיסם ועוברים המרכז כל העיגולים של הטחינה.

מתכונים נוספים

סלט תפוחים והדרים על קרפצ'יו סלק

סלט תפוא בייבי עם מיונז ושמיר

סלט תמרים וצנוניות

סלט תירס מקסיקני

Exit mobile version