סלט חומוס עם פטרוזיליה

סלט חומוס

רכיבים

כ500 גרם חומוס מבושל (אפשר קפוא ולבשל כ30 דקות לריכוך מוחלט ואפשר חומוס שהושרה 24 שעות ובושל על ריכוך)

צרור פטרוזיליה

1 שן שום

5 כפות שמן זית

מיץ מרבע לימון

כפית כמון

מלח ופלפל

הכנה:

את הפטרוזיליה טוחנים עם שמן הזית מיץ לימון השום מלח ופלפל

מערבבים היטב עם החומוס ומגישים

 

*** ניתן לקשט מעל עם קוביות עגבנייה בשביל הצבע אני הפעם וויתרתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *