רכיבים:
כ 2 כוסות פרחי ברוקולי קפואים שבושלו במים רותחים ומלח עד ריכוך
1 בצל סגור חצוי פרוס לפרוסות דקות
חצי פלפל צ’ילי חתוך לרצועות דקות
2 כפות מיונז
מיץ מחצי לימון
1 ס”מ ג’ינג’ר
חצי כפית אבקת וואסאבי (לא חובה)
5 עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
את כל הירקות מעבירים לקערה
את המיונז מיץ הלימון הג’ינג’ר והבזיליקום טוחנים בעזרת בלנדר מוט
מוסיפים את הרוטב לירקות מתבלים וטועמים.
שומרים בקירור עד ההגשה