סלט ארטישוק ירושלמי (בטטה קוסבייה) וגזר

סלט קוסביה

 

רכיבים

כ 400 גרם ארטישוק ירושלמי נקי וחתוך לחתיכות ומבושל עד ריכוך (אפשר גם קפוא)

1 גזר מקולף חתוך לטבעות ומבושל עד ריכוך

3 שיני שום פרוסים לטבעות דקות

חופן כוסברה קצוצה

1 כף פפריקה מתוקה

כפית פלפל צ’ילי גרוס

חצי כפית כמון

מיץ מחצי לימון

4 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס.

 

ההכנה :

במחבת מניחים את השמן והשום מחממים ומטגנים קלות את השום עד שעולה ריח נעים של שום מהמחבת בזהירות לא לשרוף את השום. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד כחצי דקות  מוסיפים את הגזר הארטישוק הירושלמי ומיץ הלימון ומטגנים עוד דקה לערבב בזהירות על מנת שהירקות לא ייתפרקו.

מתבלים במלח ופלפל מכבים ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

טועמים ומתבלים בהתאם לצורך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *