גבר מקומו במטבח

נודלס עם נתחי פרגית ואנטריקוט וירקות מוקפצים

נודלס

רכיבים

4 חבילות נודלס  עבות מבושלות בוואקום  כ800 גרם (ניתן להשיג בחנויות מהמזרח יש להן טעם ומרקם שונים ואני ממליץ בחום לנסות אפשר כמובן להחליף בחבילת אטריות ביצים שבושלו לפי הוראות יצרן)

1 חבילת אנטריקוט מינוט  פרוסים לרצועות דקות 300 גרם (שמושרים ב2 כפות סויה ומעט פלפל שחור כשעה)

 

3 נתחי סטייק פרגית פרוסים לרצועות דקות (שמושרים ב2 כפות סויה ומעט פלפל שחור כשעה)

1 חבילת פטריות שיטאקי פרוסות דק

חצי פלפל צהוב פרוס לרצועות דקות

חצי פלפל אדום פרוס לרצועות דקות

10 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות כאורך רצועות הפלפל (החלק הלבן)

2 ס”מ שורש ג’ינג’ר כתוש

2 בצלי שאלוט קצוץ דק

2 שיני שום כתוש

1 כף צ’ילי גרוס יבש

4 כפות שמן

1 כפית שמן שומשום

 

לרוטב:

רבע כוס סויה

3 כפות דבש

2 כפות קטשופ

1 כפית רוטב ווסטרשיר

1 כפית שמן שומשום

2 כפות מירין

1 כף חומץ אורז

 

ההכנה:

פותחים את חבילות הנודלס מעבירים למסננת ושוטפים תחת הברז כדקה עד שהאטריות נפתחות מניחים בצד עד השימוש.

מחממים היטב ווק ומוסיפים כף שמן מוסיפים את נתיח האנטריקוט וצורבים עד שהם משנים את צבעם מעבירים לקערה גדולה מוסיפים כף שמן נוספת ומקפיצים את הפרגיות עד השחמה ומעבירים לקערה שבה הנחנו את נתחי האנטריקוט.

מוסיפים 2 כפות שמן ומוסיפים את הפלפלים והבצלים הירוקים מקפיצים כ2 דקות ומוסיפים את פטריות השיטאקי מקפיצים 2 דקות נוספות ומעבירים לקערה עם הבשרים.

מוסיפים כפית שמן שומשום לווק מוסיפים את השום הג’ינג’ר השאלוט הצ’ילי ושמן השומשום ומקפיצים כחצי דקה עד שיש ריח נעים בזהירות לא לשרוף.

מוסיפים את כל הירקות ונתחי הבשר המוקפצים לווק.

מערבבים היטב ומקפיצים.

מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב

בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב וטועמים מתקנים טעם לפי הצורך.

מוסיפים את הרוטב לווק ומערבבים היטב מקפיצים מספר דקות עד שכל הרוטב עוטף את האטריות הירקות והבשר וממש מזגג את הנודלס.

מעבירים לקערה ומגישים.

 

 

 

Exit mobile version