מילוי טלה סצ’ואן לבאו

באו טלה

מלית טלה סצ’ואן לבאו

רכיבים:

500 גרם אסאדו טלה

3 כפות רוטב סצ’ואן מוכן

1 כפית ג’ינג’ר כתוש

1 כפית שום כתוש

1 כף דבש

1 כף רוטב סויה

3 גבעולי בצל ירוק קצוץ

 

ההכנה:

מערבבים את רוטב הסצ’ואן הדבש הסויה  ג’ינג’ר שום לתערובת אחידה.

מעסים היטב את נתח האסאדו ומכניסים עטוף באלומיניום לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה ולאחר מכן מורידים ל150 מעלות לעוד 3 וחצי שעות.

לאחר 3 וחצי שעות הנתח רך כמו חמאה מפרידים מהעצם ומפוררים את התערובת בעזרת מזלג.

לאחר שהתערובת מתקררת מעט מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ.

 

*** ניתן להכין מראש ולחמם לפני ההגשה

 

למילוי סלמון

מתכון ללחמניות באו

למילוי פרגית פטריות טריאקי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *