לחמניות באו
**** לצורך הכנת לחמניות באו יש צורך בסיר אידוי מבמבוק
רכיבים:
16 עיגולי נייר אפייה חתוכים מראש
500 גרם קמח לחם
300 מ”ל מים
20 גרם סוכר
15 גרם מלח
10 גרם כף שמרים יבשים
5 גרם אבקת אפייה
2 כפות שמן סויה
חצי כפית שמן שומשום
ההכנה:
את כל הרכיבים פרט לשמנים והמלח ואבקת האפייה מכניסים למיקסר ולשים לבצק אחיד כ5 דקות מוסיפים את המלח אבקת האפייה והשמן ולשים עוד3-4 דקות לקבלת בצק אחיד חלק ואולי מעט דביק.
מתפיחים כשעה להכפלת הנפח.
מחלקים לכדורים של 50 גרם בערך 16 כדורים
בעזרת היד יוצרים כדורים חלקים וצובטים את החלק התחתון.
מניחים על 16 עיגולי נייר אפייה שנחתכו מראש.
לפני אידוי
אחרי אידוי
מעבירים לסיר האידוי ומתפיחים עוד כחצי שעה.
מעלים על סיר עם מים רותחים עם מעט ג’ינג’ר ושמן סויה.
מאדים כ20 דקות.
מצננים.
וממלאים