רכיבים:
2 כרישות חתוכות לפרוסות לאורך מבושלות במים עד ריכוך
כ200 גרם דלעת פרוסה לפרוסות דקות ביותר (בעזרת מנדולינה)
כפית סומק
פלפל שחור גרוס
מלח גס
זילוף שמן זית
סחיטה של מיץ לימון
ההכנה:
את פרוסות הדלעת מכניסים למיקרו לדקה וחצי עד ריכוך קל אך עדיין שיהיו פריכות קצת
ההרכבה על צלחת הגשה מסדרים הדלעת מתסלים במלח ופלפל וזילוף שמן זית מעליה את הכרישה מפזרים סומק מלח ופלפל זילוף שמן זית וסחיטה קלה של מיץ לימון