גבר מקומו במטבח

טרייפל פינה קולדה

טרייפל

רכיבים

לקרם

2 מכלי שמנת מתוקה

1 קרם קוקוס

1 חלב מרוכז ממותק

1 אינסטנט פודינג ווניל

4 כפות אבקת סוכר.

4 כפות קוקוס טחון

לשכבות הטרייפל

4 חטיפי באונטי קצוצים גס

1 אננס גדול טרי (שומרים את החלק העליון לקישוט מעל הטרייפל) כאשר רבע ממנו חותכים לחצאי טבעות והשאר לקוביות גסות מעורבבות עם 3 כפות אבקת סוכר.

1 חבילת קוקו קראנץ (זהו חטיף פריך מתוק בטעם קוקוס מצאתי במקרה בחנות ניתן להחלפה על ידי כל ביסקוויט פריך בתוספת כף קוקוס מיובש טחון) שבור ומרוסק בתוספת כף קוקוס טחון.

 

ההכנה:

הקרם

מקציפים יחד את כל רכיבי הקרם עד לקבלת קרם רך אך יציב ומעבירים למקרר (לא לדאוג הוא מתייצב בקירור) ל15 דקות.

מתחילים להרכיב

בתחתית מסדרים את כל חטיפי הבאונטי הקצוצים גס מעל שופכים חצי מהקרם מעל מסדרים מסביב צמוד לקערה את חצאי הטבעות ובמרכז את שאר קוביות האננס.

מעל מניחים את החצי השני של קרם הקוקוס.

מיישרים את הקרם במרכז מניחים את האננס ומסביב מפזרים את הקוקו קראנץ.

שומרים בקירור עד להגשה.

 

 

 

Exit mobile version