חצילים בטעם כבד

חציל בטעם כבד

רכיבים

2 חצילים חתוכים לקוביות גדולות ומומלחים כשעה ומיובשים

5 ביצים קשות

2 בצלים חצויים ופרוסים לרצועות דקות

8 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

 

ההכנה

את קוביות החציל מעבירים לתבנית עם נייר אפייה מוסיפים 4 כפות שמן זית מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות במצב גריל עד שהחצילים שחומים ורכים מוציאים ומקררים

בזמן הזה מטגנים את הבצל עם 4 כפות שמן הזית הנותרות מטגנים על להבה בינונית עד שהבצל מתקרמל והוא שחום ויפה ומתקתק.

מצננים את הבצל

את כל הרכיבים טוחנים במטחנת בשר (או מג’ימיקס במקרה זה טוחנים בפולסים) התערובת שצריכה להתקבל לא צריכה להיות חלקה אלא גסה.

טועמים מתבלים עם מלח ופלפל אם צריך ומשומרים במקרר עד ההגשה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *