בורמלוס

בורמלוס

רכיבים:

5 מצות שבורות בידיים ומשורות 2 דקות בכלי עם מים וסחוטות

3 ביצים

מלח ופלפל שחור

שמן לטיגון

 

ההכנה:

אין פשוט מזה מערבבים את המצות עם הביצים יוצרים מעין קציצות קטנות ומטגנים להשחמה

 

*** גיוונים

פרמזן ופסטו

חציל קלוי ופטה

גבינות (תודה ל דנה לוי על ההצעה)

תרד (תודה ל יהודית חי על ההצעה)

 

בגדול מוסיפים 2 3 כפות מהמילויים הללו לתערובת הבסיסית ומטגנים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *