מלית סלמון לבאו
רכיבים:
500 גרם פילה סלמון ללא עור חתוך לקוביות של כ 1 ס”מ
1 כף שמן סויה
1 כף רוטב סויה
1 כף דבש
פלפל שחור גרוס ומעט מלח
1 אבוקדו חתוך לקוביות של כ 1 ס”מ
מיץ מרבע לימון
1 כף מיונז
1 כף רוטב צ’ילי חריף
מלח ופלפל שחור לתיבול בסוף.
ההכנה:
מחממים במחבת בעל תחתית לא נדבקת את כף שמן הסויה ומוסיפים את נתחי הסלמון ממליחים ומפלפלים.
ברגע שנתחי הסלמון מתחילים להשחים קלות מוסיפים את כף הסויה וכף הדבר ומקפיצים עוד דקה עד שקוביות הסלמון מזוגגות קלות.
מצננים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים.
טועמים ומתקנים תיבול.