גבר מקומו במטבח

אטריות ביצים מוקפצות עם קוביות סינטה ברוקולי ושאלוטס

אטריות ביצים מוקפצות

אטריות ביצים מוקפצות עם קוביות סינטה ברוקולי ושאלוטס

רכיבים:

1 חבילת אטריות ביצים רחבות שבושלו לפי הוראות יצרן (מסוננות מקוררות ומשומנות קלות למנוע הידבקות)

400 גרם סינטה חתוכה לקוביות של 1 ס”מ

400 גרם פרחי ברוקולי חלוטים (או קפואים שהופשרו) חתוכים לפרחים קטנים

10 בצלי שאלוט חתוכים לרבעים.

1 כף קמח לקימוח הסינטה

מלח ופלפל לתיבול הסינטה

רבע כוס רוטב סויה

2 כפות חומץ אורז

1 כפית שמן שומשום

1 כפית שבבי צ’ילי יבש

3 כפות סוכר /דבש

5 כפות שמן סויה

3 כפות שומשום קלוי

ההכנה:

מחממים ווק היטב ומוסיפים לו 2 כפות שמן.

את קוביות הסינטה מפלפלים וממליחים ומקמחים.

מטגנים את קוביות הסינטה עד השחמה קלה ומעבירים לצלחת.

מוסיפים את יתר השמן ומוסיפים את השאלוטס ושבבי הצ’ילי להקפצה של כמה דקות להשחמה קלה מוסיפים את הברוקולי ומקפיצים עוד 3 דקות.

מוסיפים את האטריות מקפיצים ומערבבים היטב.

מוסיפים את קוביות הסינטה ומערבבים היטב

מוסיפים את רוטב הסויה חומץ האורז סוכר/דבש  ושמן השומשום.

מערבבים היטב וטועמים מתבלים בהתאם.

מוסיפים את השומשום הקלוי ומגישים 

עוד מנות אסיאתיות

נודלס עם נתחי פרגית ואנטריקוט וירקות מוקפצים

אגרול ביתי

פאד תאי

Exit mobile version