רכיבים:
לקרם
2 שמנת מתוקה
2 שמנת חמוצה של פעם (28%)
1 חלב מרוכז ממותק
1 כף אינסטנט פודינג
לפירות
2 סלסלות תותים
2 סלסלות אוכמניות
3 כפות סוכר גדושות
לפירורים
חצי חבילה פתי בר שוקולד מריר טחון
ההכנה:
את התותים חותכים לקוביות קטנות בערך כגודל האוכמניות.
מעבירים לקערה יחד עם האוכמניות ומוסיפים את הסוכר מערבבים היטב ומשרים כ10 דקות עד חצי שעה.
בזמן הזה מכינים את הקרם.
מקציפים את כל הרכיבים במיקסר עד לקבלת קרם יצר אך לא נוקשה.
ההרכבה:
אני השתמשתי בכלים חד פעמיים שמתאימים ליום הולדת אבל כמובן שאפשר מה שיש בבית.
שכבה ראשונה שמים את התותים והאוכמניות. שכבה מעל קרם השמנת ושכבה אחרונה את הפירורים.
חשוב להרכיב גג שעה לפני ההגשה שהפירורים לא יהיו רטובים.