סלט קולסלאו
רכיבים:
1 כרוב חתוך לרצועות דקות
3 גזרים מגורדים בפומפייה
3 כפות מיונז איכותי
1 כפית חרדל דיג’ון
מיץ מלימון אחד
1 כפית סוכר
מלח ופלפל
מלח להשריה
ההכנה:
את הכרוב והגזר מעבירים למסננת ממליחים ומערבבים ומשאירים במסננת לפחות לשעה רצוי לשעתיים ואפילו ללילה.
סוחטים היטב את הכרוב והגזר ומעבירים לקערה
מוסיפים את שאר למעט התבלינים מערבבים היטב ומתבלים (בזהירות עם המלח ייתכן שלא צריך מכיוון שהיה מלח בהשריה של הירקות).
שומרים בקירור עד ההגשה