רכיבים
6 פילה אמנון טריים/מופשרים
פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנות
בצל לבן אחד קצוץ לקוביות קטנות
שיני שום מראש שום שלם קלופים וחצויים
3 פלפלים חריפים קצוצים לקוביות קטנות
חצי כוס שמן
כף פפריקה מתוקה גדושה
כפית כמון
כפית כורכום
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות לימון כבוש
1 כף עריסה מתוקה
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור גרוס
כוסברה קצוצה להגשה
ההכנה:
בסיר רחב (סוטג’) מוסיפים את השמן ומחממים מוסיפים את הבצל והפלפל והפלפלים החריפים. מאדים כ 5 דקות מוסיפים את השום ואת התבלינים מטגנים עוד כדקה בזהירות שלא יישרף השום או התבלינים מוסיפים את רסק העגבניות והלימון הכבוש והעריסה מטגנים עוד כדקה מוסיפים את הסוכר ומוסיפים מים בערך כגבוה פילה האמנון מביאים לרתיחה מנמיכים מבשלים עוד 20 דקות. טועמים מתבלים לפי הצורך ומוסיפים את פילה האמנון מכסים ומבשלים עוד כ15 דקות.
מגישים עם כוסברה קצוצה מעל