רכיבים:
לפודינג
2 פחיות חלב קוקוס
350 מ”ל חלב/חלב שקדים
150 גרם פניני טפיוקה קטנים
150 גרם סוכר
כף תמצית ווניל איכותית
לסלט פירות
סלסלת תותים חתוכים לקוביות קטנות
1 פחית שימורים ליצ’י חתוך לקוביות קטנות (לשמור את הסירופ)
4 קיווי חתוכים לקוביות קטנות
1 מנגו/אפרסמון חתוך לקוביות קטנות
5 עלי נענע קצוצים דק
לקרם ווניל
1 שמנת מתוקה/פרווה
2 כפות פודינג ווניל
אבקת סוכר לפי הצורך (תלוי כמה מתוק אתם אוהבים)
ההכנה:
בסיר עם תחתית לא נדבקת מוסיפים את חלב הקוקוס, החלב והטפיוקה ומשרים לפחות שעה.
אחרי שעה מעלים ללהבה בינונית ומוסיפים את הסוכר.
מביאים לרתיחה תוך בחישה מדי דקה שתיים מהרגע שרותח מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים עוד 20 דקות לערך עד שכדורי הטפיוקה מתנפחים ונהיים שקופים.
לקרר בסיר ולהעביר לקעריות לעטוף בניילון נצמד ולקרר ללילה.
סלט הפירות לערבב את כל הפירות יחד ולהוסיף את סירופ הליצ’י.
לקרם הווניל מקציפים במיקסר עד קבלת קרם אחיד ויציב
להגשה:
מעל הפודינג מסדרים סלט פירות ומזלפים מעט מקרם הווניל