רכיבים:
1 בקבוק קטן משקה בטעם בננה
כוס חלב
2 שמנת מתוקה (500 מ”ל)
1 פחית חלב מורכז ממותק
1 אינסטנט פודינג ווניל
כ 4 בננות בשלות חתוכות לטבעות דקות מעורבבות עם כפית אבקת סוכר וסחיטה קלה של לימון למניעת השחרה
כ19 עוגיות שוקולד צ’יפס קצוצות גס (4 עוגיות לחצות לחצי להגשה)
ההכנה
במיקסר מקציפים את כל הרכיבים עד לקבלת קרם יציב אך רך מעבירים למקרר ל5 דקות לפני ההרכבה.
מרכיבים את הפודינג ב 3 שכבות
שכבה ראשונה של קרם מעל הקרם מניחים עוגיות קצוצות ובננות ושוב קרם ובננות ועוגיות ומעל הכול קרם מיישרים ממש לקצה הכוס מעל ניתן לזלף דוגמא לקישוט.
מניחים חצי עוגייה בכל כוס ושומרים במקרר עד ההגשה (רצוי להכין כמה שיותר קרוב להגשה וחשוב לשמור בתוך כלי סגור למניעת ריחות)