סלט כרוב לבן

סלט כרוב לבן

סלט כרוב לבן

רכיבים:

1.כרוב גדול

2.שלוש כפות מלח

3.כפית מלח לימון או לחילופין מיץ מלימון סחוט

4.כחצי כוס שמן רגיל (לא זית)

הכנה:

1.את הכרוב פורסים לרצועות דקות בעזרת סכין כמה שיותר דק שאפשר

2.מעבירים למסננת כגולה ומפזרים את המלח ומלח הלימון ומערבבים היטב

3.מניחים את המסננת מעל קערה על מנת שהנוזלים יטפטפו לקערה ולא יציפו את השיש במטבח

4.יש להניח לכרוב לנוח לפחות לפחות שעתיים אני בד”כ מכין את זה בלילה ונותן לו לשכב עד הבוקר אם רוצים להאיץ את התהליך אפשר בעת ערבוב הכרוב והמלח להוסיף ממש קצת מים אבל בהחלט לא קריטי

5.יש לסחוט את הכרוב בידיים כמה שיותר חזק ממש להוציא ממנו את כל הנוזללים ולהעביר לקערה

6.מוסיפים את השמן ומיץ הלימון (במידה ולא השתמשתם במלח לימון) מערבבים היטב וטועמים במידה וצריך מוסיפים מלח (בד”כ אין צורך המלח בהתחלה עושה את העבודה)

מתכונים נוספים

קולסלאו

קולסלאו אסיאתי בשני צבעים

פרוסות חציל מטוגן עם טחינה ופסטו כוסברה וסלט עגבניות חריף

פטריות מוקפצות בתחמיץ עם בצל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *