רכיבים:
1 כרובית מחולקת לפרחים שבושלה במים עם מלח וכפית חומץ (להביא לרתיחה ולבשל כ 5 דקות נוספות לאחר רתיחה)
5 רצועות דלעת יפנית כבושה “קנפיו” ניתן להשיג באזור של הסושי בסופר
2 גבעולים בצל ירוק קצוץ
לרוטב
3 כפות מיונז
1 שום כתוש
1 כפית שמן שומשום
1 כף מירין (יין אורז)
1 כפית חומץ אורז
1 כפית סויה
1 כפית טוגראשי (תערובת תבלינים יפנית חריפה ניתן להשיג בחנויות מתמחות) במידה ואין אפשר להחליף עם צ’ילי גרוס יבש וחצי כפית שומשום
1 כפית שומשום שחור קלוי (קונים מוכן)
מלח ופלפל
ההכנה:
את הכרובית מעבירים לקערה
מוסיפים את שאר רכיבי הסלט לקערה. (שומרים קצת בצל ירוק לקישוט מלמעלה)
מערבבים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד טועמים ומתבלים (בזהירות עם המלח יש סויה ברוטב)
מערבבים עם מרכיבי הסלט ומגישים