רכיבים:
1 חבילת עלי בייבי (מה שורצים אפשר מיקס אפשר רוקט מה שאוהבים)
1 בטטה מקולפת ופרוסה בעזרת קולפן לרצועות דקות
3 צנוניות פרוסות לטבעות דקות
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים גס
חופן של גרעינים ואגוזי מלך קלויים וקלופים (אפשר איזה סוג שרוצים)
שמן לטיגון הבטטה
לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
1 כפית חרדל
1 כף דבש
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה
את כל רכיבי הסלט פרט לבטטה מעבירים לקערת ערבוב
מעבירים את כל רכיבי הרוטב לקערה נוספת וטורפים עד לקבלת רוטב אחיד
מחממים שמן במחבת (לא גבוהה מדי)
הרגע שהשמן חם מאוד מוסיפים את רצועות הבטטה הדקות ומטגנים כ2-3 דקות עד שהן שחומות משני הצדדים מעבירים לנייר סופק וממליחים קלות.
מערבבים את הרוטב עם רכיבי הסלט מעבירים לקערה ומעל מסדרים את צ’יפס הבטטה
אם נשאר כמה טיפות מהרוטב ניתן לטפטף על הבטטה.