רכיבים
1 בטטה גדולה קלופה חתוכה לקוביות
1-2 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות (הרעיון הוא שיהיה מבחינת כמות חצי מכמות הבטטה)
חופן קשיו קלוי
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק דק
3 כפות שמן זית
1 כף רכז רימונים
1 כף סילאן
מיץ מחצי לימון
חצי כפית פלפל צ’ילי יבש גרוס
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה:
את הסלרי מבשלים במים עד ריכוך כך גם את הבטטה
מצננים
מוסיפים את שאר רכיבי הסלט
מכינים את הרוטב ע”י טריפה בקערה של כל הרכיבים.
מערבבים יחד ומגישים