סלט אבוקדו מקסיקני
רכיבים:
2 אבוקדו בשלים (לא רכים מדי) מקולף וחתוך לקוביות יחסית גדולות
1 עגבנייה גדולה ובשלה חתוכה לקוביות כגודל קוביות האבוקדו
1 בצל סגול חצוי ופרוס לרצועות דקות
רבע צרור כוסברה כאשר חלק קטן משאירים לקישוט ואת השאר קוצצים
מיץ מליים אחד
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
*** מי שרוצה אפשר להוסיף פלפל צ’ילי שיהיה חריף
ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים יחד וטועמים ומגישים
** חשוב לא להשאיר את קוביות האבוקדו זמן רב מדי ללא מיץ הלימון על מנת שלא ישחירו
4 thoughts on “סלט אבוקדו מקסיקני”
כמה פשוט, ככה טעים! חוסל בדקות ספורות. תודה רבה
תודה רבה
הוקסמתי מהבלוג שלכם… ואני משתוקקת להתחיל כבר לנסות …
תודה רבה
תודה רבה