רכיבים
500 גרם כבד עוף נקי
4 בצלים בינוניים חצויים ופרוסים לרצועות דקות
6 כפות שומן אווז
6 ביצים קשות (אחת להגשה)
מלח ופלפל שחור גרוס
ההכנה :
במחבת ממיסים 2 כפות שומן אווז
מתבלים את הכבדים במלח ופלפל ומכניסים לשמן החם.
מטגנים את הכבדים מספר דקות עד שהם עשויים לדרגת מידיום וול.
*** מי שמטעמי כשרות צולה מראש את הכבדים בתנור אז לאחר הצלייה מכניס את הכבדים למחבת רק לצריבה קצרה מאוד.
מעבירים לקערה.
באותה המחבת מוסיפים את 4 כפות שומן האווז שנותרו ומקרמלים את הבצלים על להבה בינונית גבוהה עד שכל הבצל מקבל גוון חום ומקורמל מתבלים במלח ובפלפל.
משאירים כ 2 כפות מהבצל בצד להגשה.
מעבירים את הכבדים הבצל המטוגן והביצים הקשות לקרש חיתוך ובעזרת סכין גדולה וחדה קוצצים את כל הרכיבים יחד עד לקבל תערובת אחידה וגסה.
** ניתן לטחון במטחנת בשר אבל לדעתי המרקם של הכבד הקצוץ יותר טוב כאשר הוא נקצץ בסכין.
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים עם ביצה אחת והבצל המטוגן .