רכיבים:
2 חצילים חתוכים קלופים לקוביות גדולות ומושרים במלח לשעה ומיובשים (במקרה זה השתמשתי בחציל יפני אבל אין שום בעיה עם חציל רגיל)
2 שיני שום
1 פלפל חריף ירוק
רבע צרור פטרוזיליה
מיץ מלימון אחד
3 כפות מים
מלח ופלפל
ההכנה:
את החצילים מטגנים בשמן עמוק שחומם היטב ומעבירים לניר סופג.
בזמן הטיגון בעזרת בלנדר מוט טוחנים את כל רכיבי הרוטב למעט הפטרוזיליה מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה וטועמים מתבלים עם מלח ופלפל מוסיפים את החצילים בעודם חמים מעט ומערבבים.
שומרים בקירור כשעה עד להגשה לספיגת טעמים.